Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбуваються фінальні бої чемпіонату України з боксу

На Харківщині відбуваються фінальні бої чемпіонату України з боксу

Спортивні змагання та нагородження переможців проходять у Палаці спорту «Локомотив».

Під час завершальної частини чемпіонату спортсменів та вболівальників на Харківщині привітала голова ХОДА Юлія Світлична.

«Найбільше національне свято боксу – чемпіонат України - відбувається на Харківщині, - відзначила керівник області. - Ми всіх вітаємо! Комусь сьогодні посміхнеться вдача, а хтось трошки не дотягне. Але в боксі немає переможених, у боксі є неперевершені. Я бажаю вам, спортсмени, завжди залишатися неперевершеними та виконувати ті завдання, які перед вами ставлять ваші тренери».

Проведення в Харківській області спортивних змагань не тільки національного, але і європейського масштабу,  стало вже традицією. Так, саме наш регіон торік приймав чемпіонат Європи з боксу. Цьогорічний фінал чемпіонату України є дуже принциповим та важливим, відзначають спеціалісти.

«На ньому відбувається відбір на чемпіонат світу наступного року, де будуть розігрувати ліцензії на Олімпійські ігри, - пояснює президент Харківської федерації боксу Леонід Задорожний. – Харків уже взяв загальнокомандне перше місце, наші боксери виграли 3 золоті медалі. Попереду – ще один фінальний бій, де зійдуться два харків’янина. Тож матимемо ще одну золоту та одну срібну медалі».

Леонід Задорожний відзначив, що наразі Харків став столицею боксу України та завжди проводить змагання на високому рівні.

Юлія Світлична наголосила, що системна підтримка спорту (як спорту високих досягнень, так і масового) є пріоритетом для керівництва області.

«Ми себе позиціювали та будемо позиціювати як спортивний регіон, спортивну столицю. І будемо підтримувати талановиту молодь, щоб вона сходила на найвищі щаблі наших національних та міжнародних змагань», - сказала голова ХОДА.

Більше фото