Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала з перемогами 14-разових чемпіонів України – регбістів клубу «Олімп»

Юлія Світлична привітала з перемогами 14-разових чемпіонів України – регбістів клубу «Олімп»

З гравцями, тренерами та менеджментом клубу голова ХОДА та президент РК «Олімп» Олександр Ярославський зустрілися 13 листопада.

Вітаючи спортсменів із заслуженою перемогою, Юлія Світлична відзначила, що зустрічі керівництва області з командою «Олімп» уже стали традиційними.

«Нам приємно, що остання наша зустріч мотивувала команду. І сьогодні вже в котрий раз ми засвідчуємо перемогу регбійної команди «Олімп», яка, як завжди, не підводить своїх уболівальників, тримає марку та залишається переможцем. Вітаємо з черговими перемогами та сподіваємося, що так буде й надалі!» - звернулась до учасників зустрічі голова ХОДА.

Цього року гравці клубу «Олімп» у 14-е перемогли на чемпіонаті України з регбі-15 та стали 9-разовими володарями Кубку України в цьому виді. Також команда є 9-разовим чемпіоном України та 6-разовим володарем Кубку України з регбі-7. До Харкова регбісти щойно повернулися з Угорщини, де в складі збірної України (на 80% складається з харківських спортсменів) перемогли збірну цієї країни.

«Я дуже гордий за нашу Харківщину, що ви відстоюєте її інтереси не тільки в Україні, але й за кордоном, - сказав гравцям і головному тренеру «Олімпу» та національної збірної України президент клубу Олександр Ярославський. - Радий за нашу національну збірну, кістяк якої складає «Олімп».

Гравець РК «Олімп» та менеджер національної збірної України з регбі Максим Кравченко відзначив, що цього року спортсмени дійсно успішно провели не лише чемпіонат України, але й розпочали цикл чемпіонату Європи в складі національної збірної.

«Ми дуже непогано почали сезон, обігравши збірну Люксембургу на початку жовтня. А зараз повернулися з Будапешта, звідки привезли впевнену перемогу над збірною Угорщини, з якою, до речі, навесні у нас не дуже вийшла гра - була нічия у Львові. Ми провели роботу над помилками й привезли в Україну позитивний результат», - прокоментував Максим Кравченко.

Він повідомив, що зараз команда йде у відпустку до середини грудня, коли розпочнеться підготовка до майбутнього сезону. Перші ігри «Олімпу» наступного року стартують наприкінці березня.

«Сподіваємося, що команда й далі демонструватиме такі ж гарні результати, - сказала, підсумовуючи зустріч, Юлія Світлична. – Ви – взірець та еталон. Бажаю залишатися такими й надалі. А на нашу підтримку завжди можете розраховувати. Тому що ми вболіваємо за спорт і командний дух».

Тренер харківської команди й збірної України Валерій Кочанов подякував керівнику області за підтримку та передав символічний дарунок – регбійний м'яч з автографами гравців РК «Олімп».

Більше фото