Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун провів особистий прийом громадян

Олександр Скакун провів особистий прийом громадян

Жителі Харківської області, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА 9 листопада, зверталися за допомогою у вирішенні питань правового характеру.

Так, до Олександра Скакуна звернувся житель Дергачівського району. Він просив сприяння у вирішенні питання щодо повернення йому права проживання у власному будинку. За його словами, житлом заволоділи особи, які ним були прийняті як тимчасові мешканці. Олександр Скакун запевнив заявника, що в ситуації розберуться правоохоронні органи.

Також за допомогою до заступника голови ХОДА звернулася жителька області. За словами заявниці, її сільськогосподарське підприємство, яке знаходиться в Сахновщинському районі, піддалося захопленню з боку представника правоохоронних органів. Олександр Скакун повідомив заявниці, що є заступником голови обласного штабу мобільного реагування на випадки порушень прав землевласників і землекористувачів, тому ситуація буде детально вивчена в ході засідання штабу.

Крім того, на дії приватних підприємців, що займаються постачанням меблів, скаржилася мешканка Чугуївського району. За її словами, шахраї взяли гроші, але не надали обіцяні меблі.

Подальше вирішення питань, порушених у ході прийому, заступник голови ХОДА взяв під контроль, заявники отримають відповідь у встановлені законом терміни.