Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала залізничників Харківської області з професійним святом

Юлія Світлична привітала залізничників Харківської області з професійним святом

Голова ХОДА зустрілася з колективом філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

«Я не могла особисто не прийти та не привітати вас з професійним святом, тому що поважаю людей праці, поважаю залізничників», - звернулася до колективу Південної залізниці керівник області.

Юлія Світлична підкреслила, що в усі часи - навіть найскладніші - залізниця працювала стабільно та надійно.

«Мені приємно сказати, що ті державні завдання, які ви виконуєте, укладаються в концепцію розвитку регіону. І без вашої професійної роботи не було б такого сталого розвитку області. Понад 32 тисяч чоловік зараз зайняті у сфері залізничних перевезень. У вас приголомшлива інфраструктура, яка є візитівкою всієї Харківської області. У вас дуже дружний колектив. Цілі династії дорожників, які продовжують сімейну справу. Шановні ветерани, дякую вам за ті традиції, які ви зміцнювали та проносили крізь роки. Впевнена, що нове покоління завжди буде дотримуватися традицій і рухатися тільки вперед - щоб залізниця розвивалася та задавала тон усім іншим галузям. А наше завдання - завжди підтримувати й колектив, і підприємство, щоб життя в регіоні було комфортним», - сказала голова ХОДА.

Під час святкового заходу Юлія Світлична передала державну нагороду завідувачу відділення Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті № 1 Володимиру Лебединцю (йому надано звання «Заслужений лікар України»), а також відзнаки ХОДА співробітникам Південної залізниці.

Директор регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Микола Уманець також привітав з професійним святом колектив і подякував керівнику області за підтримку підприємства.

«Хочу висловити слова подяки особисто від себе та від усього колективу голові ХОДА Юлії Світличній за ту участь, яку ви берете, і за конкретну допомогу, яку надаєте нашим людям», - сказав Микола Уманець.

Більше фото