Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Нововодолазькому районі газифікували село

У Нововодолазькому районі газифікували село

В урочистостях з нагоди пуску газопроводу взяв участь заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

Спілкуючись з громадою, він передав вітання від керівника області Юлії Світличної.

«Дуже приємна подія для села Бахметівка. 13 років тому місцеві жителі створили кооператив для того, щоб провести газ до своїх домівок. Але за весь цей час різні гілки влади не могли довести справу до логічного завершення. Були непорозуміння з «Харківгазом», ДАБІ, люди чекали і нічого не могли зробити. Півроку тому в ситуацію втрутилась обласна державна адміністрація і особисто голова ХОДА Юлія Світлична. Я думаю, що люди отримають задоволення від нових комфортних умов життя», - розповів Анатолій Бабічев.

Голова Нововодолазької ОТГ Олександр Єсін розповів, що протягом декількох днів до газу будуть під'єднані понад 20 будинків.

«Газопровід будувався довгих 13 років. Основна проблема була саме з вводом у експлуатацію. Ми озвучили це питання голові ХОДА Юлії Світличній і вона підтримала нас, - зауважив Олександр Єсін. – До цього були лише обіцянки, але справа не рушилася з місця».

Під час урочистостей гості разом з жителями села запалили символічний факел з блакитним паливом.

«Дуже радий бути причетним до команди голови ХОДА Юлії Світличної. Її слова не розходяться з діями. Ми крокуємо до покращення інфраструктурних питань, покращення життя та комфорту населення», - сказав голова Нововодолазької РДА Роман Мерзлікін.