Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наступного року у Вовчанському районі реконструюватимемо майже 30 об’єктів. Юлія Світлична

Наступного року у Вовчанському районі реконструюватимемо майже 30 об’єктів. Юлія Світлична

Про це голова ХОДА повідомила під час робочої поїздки в район.

У районі керівник області перевірила хід ремонтних робіт на низці інфраструктурних об'єктів, ознайомилася з перспективними планами, поспілкувалась з громадою та провела нараду з керівництвом РДА та головами місцевих рад.

«Будемо продовжувати підтримувати Вовчанський район, - запевнила Юлія Світлична. - Майже 30 об'єктів будемо реконструювати та будувати наступного року. Це об’єкти сфери охорони здоров'я, освіти, заклади культури, ЖКГ. Обов'язково приділимо увагу дорогам. Будемо відновлювати спортивні майданчики, освітлювати території в рамках проекту «Енергія світла». Також, звичайно, продовжимо будівництво центру надання адміністративних послуг, який знаходиться в центрі міста Вовчанськ».

Керівник області також наголосила, що особливу увагу наступного року, так само як і 2018-го, буде приділено розвитку сфери охорони здоров’я.

«Будемо укріплювати матеріально-технічну базу закладів, завозити нове обладнання та устаткування», - сказала голова Харківської ОДА.

Під час поїздки на Вовчанщину Юлія Світлична також завітала на головну площу райцентру, де відбулось святкування 95-річчя району. Керівник області привітала жителів Вовчанського району з такою датою та побажала Вовчанщині розвитку й процвітання, а її людям – здоров’я, щастя, успіхів та миру. В рамках заходу Юлія Світлична вручила ключі від квартир двом сестрам-сиротам Альоні Щербаченко та Христині Демидовій. Квартири було придбано в рамках державної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дитячих будинків сімейного типу, яка ініційована Президентом України Петром Порошенком.

Більше фото