Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА відзначили кращих дорожників та працівників галузі автоперевезень

У ХОДА відзначили кращих дорожників та працівників галузі автоперевезень

Захід з нагоди Дня автомобіліста та дорожника відбувся 25 жовтня.

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Вадим Данієлян привітав усіх присутніх від імені керівника області Юлії Світличної. На початку заходу він озвучив підсумки роботи в дорожній галузі, зазначивши, що впродовж минулих років на Харківщині не проводилось настільки масштабних ремонтних робіт, які зроблено цього року.

«Ми відновили основні напрямки Харків - Охтирка, Чугуїв – Мілове, Харків - Ізюм - Слов’янськ. За словами експертів у дорожній галузі, таких темпів та такого підйому дорожнього господарства не було за всі роки незалежності», - зазначив Вадим Данієлян.

За його інформацією, фінансування на ремонти та утримання доріг, порівняно з 2014 - 2015 роками в області зросло в десятки разів.

«Перш за все я хочу подякувати голові ХОДА Юлії Світличній, адже саме вона була ініціатором такого динамічного та активного плану роботи, який був реалізований нами цього року. Для прикладу: в 2015 році ми зробили лише 1 км на автодорозі Чугуїв – Мілове, а цього року - працювали по 16 напрямках і відновили більше 200 км автошляхів», - зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець.

За його словами, головним результатом такої успішної роботи є приплив нових кадрів та підвищена увага абітурієнтів до Харківського національного автодорожнього університету.

«За те, що ми відчуваємо свій статус та дивимось впевнено в щасливе завтра, низький уклін обласній владі», - сказав Євген Зражевець.

Цього дня кращі дорожники та працівники галузі автоперевезень регіону були нагороджені відзнаками ХОДА.

Одна з нагороджених - Наталія Тридуб, директор ПАТ «Валківське транспортне підприємство», - висловила вдячність за постійну підтримку та увагу з боку керівництва ХОДА до галузі автоперевезень.

«Ми працювали й далі працюватимемо для подальшого розвитку автомобільної галузі та підвищення якості автомобільних перевезень пасажирів на Харківщині», - зазначила Наталія Тридуб.