Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична провела особистий прийом громадян у Харківському університеті харчування та торгівлі

Юлія Світлична провела особистий прийом громадян у Харківському університеті харчування та торгівлі

З питаннями та проханнями про допомогу до керівника області звернулися викладачі та співробітники навчального закладу.

«Ми продовжуємо зустрічатися з людьми там, де вони працюють, навчаються та живуть. Так можна бути ближче до людей та вирішувати їхні проблеми оперативно, - сказала Юлія Світлична. – У громадян накопичилося багато проблем, які потребують втручання влади. Жодне з озвучених питань  не залишиться поза увагою. Там де потрібно оперативно реагувати, фахівці департаментів ХОДА долучаться та зроблять все можливе».

Працівники університету зверталися до голови ХОДА з питаннями, що стосуються розвитку навчального закладу, а також з особистими проханнями. Зокрема, піднімалися питання земельного характеру, ремонту автошляхів на території населених пунктів Харківської області, а також встановлення вуличного освітлення. Також підіймалися питання перерахунку пенсій, організації рейсових автобусів до віддалених населених пунктів області тощо. Низка прохань стосувалася надання медичної допомоги.

Юлія Світлична доручила керівникам профільних департаментів взяти вирішення озвучених проблем під особистий контроль.

«Ми, навіть, не сподівалися на таке оперативне вирішення питань, - зазначив ректор ХДУХТ Олександр Черевко. – Впевнений, що такі прийоми  обов’язково мають проводити всі керівники. Треба працювати та спілкуватися з людьми, як це робить Юлія Олександрівна. Я бачив, що після спілкування з нею люди відчувають піднесення. Вони вражені тим, як вона ставиться до людей, як уважно розглядає їхні питання. Я особисто вражений компетенцією керівника області та відповідальним відношенням до особистого прийому. Тим, як вона детально проробляє питання, одразу входить у суть, знаходить шляхи вирішення та чітко ставить задачу. Це говорить про те, що влада дійсно переймається проблемами людей».

За словами заявників, не всі, хто записався на прийом до керівника області, прийшли. Адже деякі питання вирішувалися ще на стадії оформлення та підготовки до заходу.

«Ми дуже раді, що Юлія Олександрівна провела прийом в університеті. Багато питань вирішилося. Я особисто надзвичайно задоволений, адже дуже довго не міг вирішити земельне питання. А Юлія Олександрівна відразу допомогла, адже з нею разом на прийомі присутні представники всіх служб. Я вражений», - розповів співробітник університету Василь Клименко.

Більше фото