Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Школярі-активісти Печенізького району відвідали ХОДА з екскурсією

Школярі-активісти Печенізького району відвідали ХОДА з екскурсією

25 жовтня представники шкільного самоврядування, які бачать своє майбутнє на державній службі, ознайомилися з роботою обласної адміністрації та Харківської обласної ради.

Участь у заході взяли учні шкіл, які активно спілкуються з представниками районного депутатського корпусу, мають власні ідеї проектів у сферах освіти та спорту. З проханням ознайомитися з роботою обласних органів влади вони звернулися до заступника голови ХОДА Анатолія Бабічева, коли він відвідував Печенізький район з робочою поїздкою.

Анатолій Бабічев розповів школярам про роботу обласної адміністрації, показав зал засідань, в якому відбуваються робочі зустрічі та селекторні наради.

«Ще декілька років тому до будівлі ХОДА було важко потрапити. Причини - і питання безпеки, і те, що влада була завжди закрита та далека від людей. Сьогоднішня команда обласної адміністрації, якою керує наймолодший та найпрогресивніший керівник в Україні Юлія Світлична, змінює цю тенденцію», - зазначив Анатолій Бабічев.

Він повідомив учням про проекти підтримки молодіжних лідерів та програми стажування, які реалізуються в ХОДА та дають змогу представникам молоді долучитися до державного управління і проявити себе на державній службі.

«В нас молода та енергійна команда, і ми раді залучати до роботи молодь, яка має ідеї та прагне змінювати нашу країну на краще», - підкреслив заступник керівника області.

Також школярі ознайомилися з роботою обласної ради. Побували у залі, де проходять пленарні засідання, та поспілкувалися з депутатами, які розповіли їм, як працюють депутатські комісії.