Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян представив активу Великобурлуцького району нового голову РДА

Вадим Данієлян представив активу Великобурлуцького району нового голову РДА

З 23 жовтня Великобурлуцьку райдержадміністрацію очолює Ігор Коваленко.

Нового очільника району заступник голови ХОДА Вадим Данієлян представив керівникам місцевих установ, організацій та підприємств, представникам громадськості, колективу РДА та керівникам місцевих органів самоврядування.

На першій нараді новопризначений керівник райдержадміністрації Ігор Коваленко подякував за висловлену довіру та відзначив основні напрямки роботи, яким він приділятиме особливу увагу.

«У першу чергу це будівництво амбулаторій, ремонт доріг у районі, забезпечення повноти виплат заробітної плати, а також боротьба з корупцією», – зазначив Ігор Коваленко.

Також, за його словами, в районі продовжуватиметься реалізація державних та обласний проектів і програм. Голова РДА запевнив, що робитиме все, щоб забезпечити мир та стабільність на Великобурлуччині.

«Сподіваюсь, що ваша діяльність примножуватиме напрацювання краю, та в районі відбуватимуться позитивні зміни - задля благополуччя його мешканців», - звернувся до голови РДА Вадим Данієлян.

Нагадаємо, Ігоря Коваленка призначено на посаду з 23 жовтня. Відповідний Указ №176/2018-рп підписав Президент України Петро Порошенко. Ігорю Коваленку 55 років. Він має 3 вищі освіти: у 1990 році закінчив Харківський інститут громадського харчування («бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності», економіст); у 1992 році також ХІГХ («організація управління в торгівлі», спеціаліст з маркетингу та організації комерційної діяльності вищої кваліфікації) та в 2013-му - Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України («державне управління», магістр державного управління). До призначення головою Великобурлуцької РДА Ігор Коваленко, починаючи з листопада 2014 року, очолював управління економіки Харківської РДА.