Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер привітав кращих працівників харчової промисловості області

Марк Беккер привітав кращих працівників харчової промисловості області

Урочистий захід відбувся 19 жовтня у Департаменті агропромислового розвитку ХОДА.

Від імені керівника області Юлії Світличної всіх учасників заходу привітав з професійним святом її перший заступник Марк Беккер.

«Президент України Петро Порошенко під час Х Міжнародного економічного форуму назвав Харківщину серцем промисловості України. Не останнє місце у цій сфері посідає харчова промисловість, що задає темп та форми розвитку ринкових відносин», - зазначив перший заступник голови ХОДА.

Він також відзначив, що розвиток харчової промисловості є індикатором добробуту населення.

«І ми прослідковуємо позитивні тенденції, - зауважив Марк Беккер. - Сума реалізованої вами продукції за 9 місяців склала майже 21 млрд гривень, що на 9% більше показників минулого року».

Марк Беккер вручив кращим працівникам галузі відзнаки Харківської облдержадміністрації.

Заступник генерального директора ПАТ «Харківська бісквітна фабрика» Валентина Єгорова подякувала керівництву області за підвищену увагу до розвитку харчової промисловості регіону.

«Той рівень відповідальності, який ми на себе взяли у виготовленні якісної та безпечної продукції, ми ніколи не знизимо, - запевнила Валентина Єгорова. - Наше підприємство на днях отримало сертифікат «Халяль», який дозволяє продаж нашої продукції в мусульманських країнах».

«Ви виготовляєте дійсно якісну продукцію і вона заслуговує на те, щоб бути на ринках всіх країн світу», - відповів Марк Беккер.

Усім працівникам харчової промисловості він побажав професійних успіхів, а всім підприємствам – розвитку.