Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків'ян запрошують на виставку графіки «Бон вояж!»

Харків'ян запрошують на виставку графіки «Бон вояж!»

Переглянути експозицію можна з 18 жовтня до 3 листопада в галереї «Мистецтво Слобожанщини» (Держпром, 4 під'їзд, 1 поверх).

На виставці художника, доктора мистецтвознавства, професора Олександра Шила будуть представлені графічні роботи, виконані під час його численних подорожей містами і країнами Європи: Австрія, Італія і Франція, Іспанія і Польща, Болгарія та Чорногорія, Мальта і Кіпр. Ці поїздки, як правило, були пов'язані з його дослідженнями в області історії та теорії культури, архітектури та образотворчого мистецтва. Ці дорожні нотатки і склали експозицію виставки «Бон вояж! - Доброго шляху, щасливої подорожі!».

Відкриття виставки відбудеться 18 жовтня о 17:00.

Під час роботи експозиції пройдуть наступні культурологічні заходи:

23 жовтня о 17:00 - цикл лекцій «Подорож на Далекий Схід: культура, події, люди». Лекція 3. Лектор - Андрій Корнєв - культуролог, історик, літератор.

24 жовтня о 16:00 - перегляд відеозапису концерту Девіда Гаррета в Баден-Бадені «Спадщина» (2011).

25 жовтня о 17:00 - цикл лекцій з мистецтвознавства «Рєпін - невідомий художник». Лекція 11. Лектор – Олександр Шило.

30 жовтня о 17:00 - лекція з циклу «Ех libris Михайла Красикова про мистецтво». Тема: «По сторінках «Антології сучасної російської поезії України». Частина 6».

31 жовтня о 17: 00 - творча зустріч з автором виставки графіки з колійних альбомів «Бон вояж!» художником Олександром Шилом.

1 листопада о 17:00 - зустріч з психології з циклу лекцій «Мистецтво жити». Тема: «Що ми знаємо і чого ми не знаємо про чоловіків. Мистецтво спілкування з ними». Частина 2. Лектор – психолог, філолог, журналіст Лоріна Северина.