Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Збірна України з регбі здобула перемогу над збірною Люксембургу

Збірна України з регбі здобула перемогу над збірною Люксембургу

Збірна України з регбі-15 в першому матчі сезону 2018-19 дивізіону «Конференція 1. Північ» стартувала з впевненої перемоги над збірною Люксембургу.

Підопічні Валерія Кочанова відкрили рахунок в матчі завдяки точному удару від Олега Косарєва (кращий бомбардир чемпіонату України, який виступає за регбійний клуб «Олімп»). Ще через кілька хвилин Олег міг подвоїти рахунок, але зі штрафного влучив у штангу. На 17 хвилині господарі продавили захист суперника, спроба у виконанні Александрюк, а Косарєв впорався з реалізацією - 10:0. До перерви Радчук став автором занесення по центру, а Косарєв в черговий раз виконав реалізацію. Суперник відповів лише точним виконанням штрафного, при цьому набравши три очки.

Початок другого тайму був за суперниками. Збірна Люксембургу організувала спробу по центру з реалізацією - 10:17. Через дев'ять хвилин і гості зі штрафного скоротили відрив до чотирьох очок.

Однак в заключному відрізку зустрічі українці провели позиційну атаку, в якій Микита Мітін поклав спробу і позбавив суперника шансів вивезти перемогу. Олег Косарєв своєї реалізацією поставив в матчі точку - 24:13 на користь збірної України.

Слід зазначити, що регбісти «Олімпу», які складають основний кістяк збірної України, достроково (за три тури до закінчення чемпіонату) стали чемпіонами з регбі-15, а Олег Косарєв - кращий бомбардир турніру.