Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині нагородили кращих платників податків

На Харківщині нагородили кращих платників податків

Перший заступник голови ХОДА Марк Беккер взяв участь в урочистому прийомі з нагоди нагородження переможців регіонального туру рейтингу «Сумлінні платники податків України - 2017».

Марк Беккер привітав присутніх від імені голови ХОДА Юлії Світличної та вручив переможцям дипломи.

«Підбиваючи підсумки рейтингу, ми розуміємо, скільки праці - за кожною цифрою. Ми також чудово розуміємо ступінь відповідальності колективів і перед Україною, і перед Харківською областю. Я дякую вам за вашу роботу, за те, що ви є сумлінними платниками податків, за те, що щорічно перебуваєте на піках рейтингових показників. Завдяки вам Харків - центр промисловості східної України. Завдяки вам наш регіон стає центром сільського господарства східної України. Я бажаю вам лише процвітання і прекрасного доходу», - звернувся до переможців рейтингу Марк Беккер.

Він також зазначив, що за підсумками 2017 року індекс промислового виробництва в області зріс на 5%, у машинобудуванні - більш, ніж на 7%.

«Найголовніше, що позитивна тенденція зберігається. Тільки за підсумками 9 місяців 2018 року в нас індекс промислової продукції - понад 100%. А реалізація промислової продукції склала 119 млрд грн. І це 4 позиція в Україні, - сказав Марк Беккер. - Сільгосптоваровиробники вивели Харківську область на індекс валової продукції сільського господарства в 103%».

Він також нагадав, що завдяки реформі децентралізації, ініційованої Президентом України Петром Порошенком і підтриманої урядом, завдяки дерегуляції, диверсифікації ринків, у місцевих бюджетів з'явилися кошти.

Слова подяки сказала і глава правління територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Харківській області Марина Вишневська.

«Ви виявилися найкращими. Тому що ви забезпечили коштами і державний, і місцеві бюджети, Пенсійний фонд, ви зберегли робочі місця, у вас розвивається виробництво. Тільки підприємствами, керівники яких знаходяться в цій залі, було внесено до державного бюджету 2,7 млрд грн. Можете собі уявити, яка це цифра, хоча у нас всього 30 підприємств-переможців. Крім того, ці підприємства спрямували на благодійність 130 млн грн. Ви довели всім партнерам і керівникам підприємств, що з вами можна мати справу», - сказала Марина Вишневська.