Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Обласний диспансер радіологічного захисту населення готовий до підключення опалення

Обласний диспансер радіологічного захисту населення готовий до підключення опалення

Про це під час чергового засідання оперативного штабу з питань реконструкції та капремонту будівлі медзакладу повідомив заступник голови ХОДА Вадим Данієлян.

За його даними, станом на 10 жовтня заклад готовий до запуску системи опалення.

«Цьогоріч замінено систему, яка готова до роботи в осінньо-зимовий період. Також проведено заміну стояків каналізації, холодної та гарячої води на всіх 4-х поверхах лікувального закладу», - прокоментував Вадим Данієлян.

Він відзначив, що всі роботи по об’єкту ведуться згідно з календарним графіком.

«Система вентиляції виконана в повному обсязі, узгоджена конструкція утеплення віконних укосів. Розпочаті роботи з капітального ремонту покрівлі складу та овочесховища. Ремонти підвальних приміщень завершуються», - розповів керівник підрядної організації ТОВ «Компанія «Стройстиль» Володимир Циганков.

Також Вадим Данієлян відзначив, що вже виконано в повному обсязі завдання на розробку проектно-кошторисної документації по об’єкту з упорядкуванням прилеглої території та розпочата тендерна процедура щодо генеральної проектної організації - аукціон відбудеться 16 жовтня.

За словами Володимира Циганкова, в завдання на проектування включені роботи з улаштування пандусу біля центрального входу.