Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

Вадим Данієлян провів особистий прийом громадян

Жителі області зверталися до заступника голови ХОДА з проханням сприяти розв'язанню проблем, пов’язаних з ремонтом доріг.

Так, жителі села Вільне Балаклійського району звернулися до Вадима Данієляна від імені всієї громади. Вони просили сприяти ремонту автодороги, що проходить на межі двох районів: Балаклійського та Барвінківського.

«З 2014 року ми займаємося цією проблемною ділянкою. Вона зараз не знаходиться на балансі ні Балаклійського, ні Барвінківського районів. Керівники не бажають брати її на баланс, адже це потребує додаткових фінансових витрат. Її потрібно підтримувати в належному стані», - сказала заявниця.

Заступник голови ХОДА пояснив, що провести ремонтні роботи на цій ділянці автодороги неможливо, якщо вона не перебуватиме на балансі району.

«Наш шлях до Харкова пролягає й дорогою Харків-Охтирка. Ми бачимо, що зміни відбуваються, і ми на них чекали довго. Тому і звертаємося до вас», - повідомила заявниця.

«Ми спрямуємо листа до Балаклійської районної державної адміністрації, щоб звернули увагу на це питання та взяли на баланс цю дорогу. Лише після цього ми зможемо виділити кошти, щоб відремонтувати її», - пояснив заявниці заступник голови ХОДА.

Жителька Харківської області звернулася з проханням обмежити рух легкових автомобілів та заборонити рух вантажних на ділянці автодороги, що пролягає вулицею, на якій вона мешкає.

«Ця дорога - всього 5 метрів шириною, а через те, що поруч лісництво, нею рухається великогабаритна техніка», - сказала заявниця.

Вона повідомила, що на сесію місцевої ради винесено рішення про обмеження руху транспорту вагою понад 10 тонн. Але це не влаштовує місцеве населення.

«Ці питання знаходяться в компетенції місцевої ради, вам необхідно звернутися безпосередньо до неї», - повідомив заявниці Вадим Данієлян.

Він також пообіцяв звернутися до Валківської міської ради з проханням сприяти розв'язанню цієї проблеми. Це та інші питання, які були озвучені під час прийому громадян, заступник голови ХОДА пообіцяв детально вивчити та надати заявникам відповіді та можливу допомогу в рамках законодавства України.