Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Жителі області, які прийшли 5 жовтня на прийом до заступника голови ХОДА, переважно просили сприяти вирішенню питань зі сфер будівництва та житлово-комунального господарства.

Так, жителі селища Кочеток Чугуївського району розповіли про проблеми з централізованим опаленням, які вони мають протягом декількох років. За словами жінки, яка мешкає в 60-квартирному будинку на вулиці Гагаріна, в будинку не працював насос і лічильник, батареї в квартирі були ледве теплими. Мешканка будинку по вулиці Литвинова також скаржилася на неякісне опалення.

Євгеній Шахненко відповів, що проблема була вивчена та знайдені шляхи її вирішення.

«З обласного бюджету було виділено 12 млн грн для будівництва нової котельні - втрати на теплотрасі тепер мінімізовані, тепер опалення у ваших будинках буде високої якості, а тарифи - нижче торішніх, - сказав заступник голови ХОДА. - Наступного тижня, коли запланований пуск нової котельні, я особисто приїду до Кочетка та перевірю, як вирішуються питання за вашими адресами».

Також жителі Харкова, які володіють земельною ділянкою в Дергачівському районі, повідомили про свою проблему. За запевненням заявників, під'їзд до їх ділянки обмежений сусідським парканом. Вони відзначили, що відповідна комісія визнала допущені сусідом порушення - але під'їхати до ділянки вони, як і раніше, не можуть. Євгеній Шахненко доручив вирішення питання керівнику району та голові Малоданилівської ОТГ.

Мешканка Дергачівського району звернулася на прийом до заступника керівника області з проханням про обмеження проїзду великогабаритної техніки селищем Черкаська Лозова. Вона зазначила, що вантажівки протягом усього дня возять сміття на полігон ТПВ, через що руйнуються будинки та споруди громадян.

«Ця проблема назрівала давно - таких звернень зібралося вже багато. Тому питання треба вирішувати стратегічно й визначати можливі об'їзні шляхи. Для цього найближчим часом ми проведемо зустріч з главою ОТГ і старостою селища», - повідомив Євгеній Шахненко.

Крім цих звернень, жителі області просили відновити тротуар по вул. Шевченка в Люботині, провести електромережі до будинку в селищі Манченки Харківського району, підключити централізоване водопостачання в Хрущовій Микитівці Богодухівського району. Про відновлення електропостачання просила пенсіонерка з селища Південне Харківського району. Мешканка Немишлянського району Харкова розповіла про проблеми з відновленням газового опалення будинку.

Усі питання, які були озвучені в ході особистого прийому, заступник голови ХОДА пообіцяв вивчити та надати громадянам всю можливу допомогу в рамках повноважень обласної адміністрації та відповідно до законодавства України.