Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Журналістів запрошують до участі у прес-турі на Міжнародний салон «Авіасвіт - ХХІ»

Журналістів запрошують до участі у прес-турі на Міжнародний салон «Авіасвіт - ХХІ»

Захід відбудеться 9-12 жовтня в Києві.

Участь в авіасалоні візьмуть підприємства аерокосмічної галузі, зокрема - компанії FED (АТ «ФЕД»), «Харківський машинобудівний завод «ФЕД», «Хартрон», «Чугуївський авіаційний ремонтний завод», «Мотор Січ», «Антонов» та інші. Більшість представлених авіапромислових компаній входять до Інноваційного аерокосмічного кластера «Мехатроніка».

За ініціативи та за сприяння ІАК «Мехатроніка» в рамках авіасалону відбудеться презентація конкурсу творчих журналістських робіт «Відкрите небо України». Переможцями конкурсу стануть журналісти, творчі групи та редакції, які найбільш повно та об'єктивно висвітлять у своїх матеріалах діяльність підприємств української аерокосмічної галузі.

Для участі в конкурсі прийматимуться статті, інтерв'ю, сюжети, репортажі, коментарі, нариси та інші матеріали, які були опубліковані, вийшли в ефір з 9 жовтня 2018 року по 14 лютого 2019 року. Підсумки конкурсу та нагородження переможців відбудеться у лютому 2019 року. Призовий фонд конкурсу становить 50 тис. гривень.

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у висвітленні участі харківських підприємств аерокосмічної галузі. Організатори прес-туру забезпечують трансфер комфортабельним автобусом з Харкова до місця проведення події та компенсують добові витрати. Також запланована екскурсія та відеозйомка у Державному музеї авіації.

Дата: 9 жовтня 2018 року. Час відправлення: 05:00. Місце відправлення: Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості (вул.Сумська, 54). Виїзд з Києва: 17:00.

Акредитація ЗМІ - до 17:00 6 жовтня за телефонами: (067) 317-82-07, (093) 842 43 96.

Довідка. Про деталі проведення «Авіасвіту - ХХІ» можна дізнатися тут. Захід проводиться за ініціативи Міністерства економічного розвитку і торгівлі України за підтримки Міністерства оборони України, Державного космічного агентства, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України.