Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківському національному економічному університеті відбувся «День кар'єри ЄС»

У Харківському національному економічному університеті відбувся «День кар'єри ЄС»

Захід пройшов за ініціативи посла, Голови Представництва Європейського Союзу в Україні Хюга Мінгареллі.

На зустріч з потенційними співробітниками прийшли як місцеві роботодавці, так і представники європейських й міжнародних компаній і проектів.

«У рамках «Дня кар'єри ЄС» компанії змогли поспілкуватися зі студентством, знайти фахівців, а студентська молодь записалася на стажування або співбесіду в цих компаніях», - підкреслили організатори.

Учасників зустрічі привітали від імені глави області Юлії Світличної. Зокрема, було відзначено, що проект протягом року крокував різними містами України та його фінальний етап відбувся саме в Харківському регіоні на базі Інформаційного центру Європейського Союзу в Харківському національному економічному університеті.

У рамках виставки можливостей, яка передбачена програмою «Дня кар'єри», представники бізнесу, підприємств, організацій, міжнародних організацій, програм і фондів змогли презентувати відкриті вакансії для працевлаштування молоді в європейських компаніях, програми продовження навчання і стажування за кордоном, а також курси вивчення європейських мов.

«День кар'єри ЄС», метою якого є сприяння швидкому професійному розвитку молоді для формування європейських цінностей і стандартів життя, а також подальшого вступу нашої держави до європейської спільноти, повністю виправдав очікування студентства університету», - відзначили в закладі вищої освіти.