Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Галерея «Мистецтво Слобожанщини» запрошує на «Авіапензель»

Галерея «Мистецтво Слобожанщини» запрошує на «Авіапензель»

Виставка художніх робіт співробітників та випускників НАУ ім. М. Є. Жуковського «ХАІ» пройде з 27 вересня по 13 жовтня.

В експозиції будуть представлені мальовничі та графічні роботи 11 авторів.

Попри велику різноманітність стилів і жанрів, які представлені на виставці, різний художній досвід і світогляд, всіх її учасників об'єднує зв'язок з унікальним вишем - ХАІ, а також любов і дбайливе ставлення до мистецтва і культури. У пейзажах, портретах, натюрмортах, сюжетних композиціях розкриваються багатогранність і талант авторів.

Під час роботи виставки  відбудуться наступні культурологічні заходи:

27 вересня о 17:00 – урочисте відкриття виставки співробітників та випускників Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «ХАІ» «Авіапензель»;

28 вересня о 17:00 – зустріч з циклу лекцій «Мистецтво жити». Тема: «Що ми знаємо і чого ми не знаємо про чоловіків. Мистецтво спілкування з ними». Частина 1. Лектор - психолог, філолог, журналіст Лорина Северіна.

3 жовтня о 16:00 – перегляд відеозапису концерту  Девіда Гаррета «Рок-сімфонія» (Берлін, 2010);

4 жовтня о 17:00 – цикл лекцій: «Мандрівка на Далекий Схід: культура, події, люди». Лекція 2. Лектор - Андрій Корнєв - культуролог, історик, літератор.

9 жовтня о 17:00 – лекція з циклу «Eх libris Михайла Красикова про мистецтво». Тема: «По сторінках «Антологии современной русской поэзии Украины». Частина 5».

11 жовтня о 17:00 – творча зустріч з авторами  виставки «Авіапензель».