Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

25 вересня відкриється ІІ Харківський міжнародний юридичний форум

25 вересня відкриється ІІ Харківський міжнародний юридичний форум

Захід пройде в Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (вул. Пушкінська, 88).

Участь у форумі візьмуть:

- Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економічного розвитку Степан Кубів,

- Голова Верховного суду Валентина Данішевська,

- Голова Конституційного суду України Станіслав Шевчук,

- Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич,

- Голова ХОДА Юлія Світлична.

Підхід преси передбачений об 11:50 на другому поверсі холу Палацу студентів.

Акредитація ЗМІ - до 16:00 24 вересня 2018 року за телефоном (057) 704-93-29.

Наймасштабніша юридична подія року - II Харківський міжнародний юридичний форум - триватиме з 25 по 28 вересня, головні локації – Науково-бібліотечний комплекс і центральний корпус НЮУ імені Ярослава Мудрого.

Уряд підтримав проведення на постійній основі Харківського міжнародного юридичного форуму. Співорганізаторами форуму є Міністерство економічного розвитку і торгівлі, Міністерство освіти і науки, Міністерство юстиції, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого та Національна академія правових наук (Розпорядження КМУ 656-р від 19 вересня 2018 року).

Цей захід – відкрита міжнародна платформа для обговорення проблем, найбільш актуальних для світової юридичної спільноти. Перший форум зібрав понад 500 учасників з 23 країн світу.

Спеціальною темою цьогорічного форуму обрано розвиток права в умовах цифрової економіки. У роботі чотирьох панельних дискусій візьмуть участь відомі дослідники та практики з США, Німеччини, Італії, Швейцарії, Литви, Естонії, Польщі й інших держав (загалом 20 країн), судді Конституційного суду України та Верховного суду, співробітники представництва ЄС, місії ОБСЄ, інших організацій. Будуть проведені тренінги з актуальних питань корпоративного права та права інтелектуальної власності, серія майстер-класів з прав людини та гендерної рівності, зустрічі з представниками уряду, органів юстиції і прокуратури.

Детальнішу інформацію про форум можна знайти на сайті: legalforum.nlu.edu.ua.