Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер привітав колектив заводу «Південкабель» з 75-річчям підприємства

Марк Беккер привітав колектив заводу «Південкабель» з 75-річчям підприємства

21 вересня перший заступник голови ХОДА взяв участь у святковому заході, присвяченому ювілею заводу.

Марк Беккер привітав працівників «Південкабелю» від імені глави області Юлії Світличної. Він передав їм слова подяки за працю і високі результати, які дозволяють нашому регіону розвиватися, і побажав досягати більших і більших висот.

«Завод був заснований 75 років тому, в складний період Другої світової війни, і тоді продукція підприємства допомогла побороти загарбників. Сьогодні «Південкабель» - це сучасне, потужне і технологічне підприємство, одне з провідних у сфері машинобудування Харківщини», - сказав Марк Беккер.

Він зазначив, що завдяки ініціативам Президента, підтримці Кабінету міністрів сьогодні в Україні створені всі умови для розвитку всього промислового комплексу.

«Глава Харківської області Юлія Світлична також приділяє особливу увагу питанням розвитку промисловості і машинобудування зокрема, і наш регіон сьогодні - лідер в цій сфері. Ми займаємо друге місце серед областей з виробництва машинобудівної продукції, - сказав перший заступник голови ХОДА. - «Південкабель» також показує зростання всіх показників, на заводі створюються робочі місця, заробітна плата співробітників - вище середньообласної. Підприємство платить більше 200 млн податків, а це - кошти на розвиток соціальної сфери регіону».

У ході заходу Марк Беккер вручив співробітникам заводу «Південкабель» державні нагороди та почесні відзнаки обласної державної адміністрації.