Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оркестр «Слобожанський» представить програму «Шедеври світової оперної та симфонічної класики»

Оркестр «Слобожанський» представить програму «Шедеври світової оперної та симфонічної класики»

Концерт Молодіжного академічного симфонічного оркестру відбудеться 21 вересня в Будинку Алчевських (вул. Жон Мироносиць, 13).

Харківські музиканти зіграють разом зі своїми київськими колегами.

В концертній програмі «Шедеври світової оперної та симфонічної класики» прозвучать арії та фрагменти з популярних опер Пучіні, Масканьї, Моцарта і  Гуно. Завершиться концерт виконанням симфонії №2 Яна Сібеліуса, що рідко виконується на концертних майданчиках.

За диригентським пультом - Іван Чередніченко, лауреат міжнародних конкурсів, диригент Академічного симфонічного оркестру Дніпровської філармонії та Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва. Він співпрацював з Національним симфонічними музичними колективами Молдови та України, Гамбурзьким філармонічним оркестром, симфонічним оркестром філармонії Подляска в Білостоці, а в 2016 році був запрошений в Баварську державну оперу, щоб диригувати світовою прем'єрою опери «Мauerschau».

Соліст - Дар'я Литовчекно (сопрано), лауреат міжнародних і всеукраїнських конкурсів, солістка-вокалістка Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва.

Початок концерту - о 19:00.

Квиткова каса: (057) 706-17-16.