Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 9 багатоповерхівках Зачепилівки реконструюють покрівлі

У 9 багатоповерхівках Зачепилівки реконструюють покрівлі

Роботи вже завершили в 5-х будинках, зараз будівельники працюють у 6-му, а завершити всі капремонти планують у листопаді.

Із результатами робіт, які вже провели, та подальшими планами під час робочої поїздки до Зачепилівки ознайомилася голова ХОДА Юлія Світлична. Вона оглянула покрівлі будинків по вул. Центральна та поспілкувалася з місцевими жителями.

Кошти на проведення капремонту покрівель 9-ти багатоповерхівок Зачепилівки  цього року виділили з обласного бюджету. Це більше 5 млн грн – завелика сума для місцевого бюджету.

«Капітальні ремонти покрівель були потрібні вже давно. З 2011-го року ми «стукали в усі двері», й дуже вдячні, що ви допомогли, - звернулася до керівника області голова зачепилівського ОСББ «Розвиток» Катерина Терлибаба. -  З будинків нашого ОСББ один уже з новим дахом, і ще 3 робитимуть. Кошти є, й уже приїхала бригада, яка працюватиме».

Мешканка верхнього, 5-го, поверху одного з будинків, де капремонт даху вже провели, Антоніна Біляєва відзначила, що вперше за останні роки вона та її сусіди спокійно чекають на осінні дощі.

«Довгий час ми потерпали від негараздів, коли покрівля протікала, особливо взимку та восени. Цього літа нам відремонтували дахи. Бригади працювали злагоджено та на совість. Усе зробили капітально та сучасно, тож сподіваємося, що в осінній період будемо входити зі спокійною душею», - сказала Антоніна Біляєва.

 Юлія Світлична запевнила жителів Зачепилівки в тому, що проекти розвитку селища реалізовуватимуться й у подальшому.

«Будемо кардинально змінювати ситуацію в Зачепилівському районі. Зараз тут багато питань, на яких потрібно зосередитися. І ми знаємо, над чим працювати:  це укріплення шкіл, дитячих садочків, об'єктів ЖКГ, освітлення за проектом «Енергія світла» тощо. Цього року виділили на підтримку  району вдвічі більше фінансування, ніж на 10 останніх років разом. Наступного року також знаємо, де зробити акценти. Разом із громадою працюватимемо над укріпленням району», - сказала голова ХОДА.

Більше фото