Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Лозовій ремонтують Палац культури

У Лозовій ремонтують Палац культури

Хід робіт перевірила голова ХОДА Юлія Світлична під час робочої поїздки в Лозівський район.

«Міський Палац культури 40 років не бачив комплексного капітального ремонту. Виправляємо цю несправедливість. З цього року розпочали ремонті роботи, які приведуть до ладу і зовнішній, і внутрішній вигляд закладу. Наразі для повного ремонту не вистачає фінансування, але думаю, якщо не в цьому, то в наступному році ми виділимо кошти, щоб завершити весь комплекс робіт, які передбачено проектом», - сказала керівник області.

На даний момент в палаці культури замінено вікна на металопластикові, утеплено фасад першого поверху. Виконано улаштування прилеглої території бруківкою. У приміщенні демонтовано підвісну стелю та підлогу і виконані підготовчі роботи під укладання нової стелі та ламінату. Також вже встановлені розподільчі пристрої та прокладено кабелі, проведено модернізацію сцени, закуплене нове світлове обладнання. У рамках обласного конкурсу «Разом у майбутнє» для закладу було придбано музичні інструменти для муніципального духового оркестру.

Юлія Світлична також передала колективу палацу культури нове обладнання - портативні рації та планшети для ведучих для зв’язку під час проведення загальноміських культурно-мистецьких заходів.

Більше фото