Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА обговорили питання гарантування безпеки під час проведення спортивних заходів 19 та 20 вересня

У ХОДА обговорили питання гарантування безпеки під час проведення спортивних заходів 19 та 20 вересня

19 вересня Харків прийматиме матч групового етапу Ліги Чемпіонів «Шхтар» - «Хофенхайм», 20 вересня у місті стартує всеукраїнська універсіада.

Організаційні моменти та питання, пов’язані із забезпеченням громадського порядку та безпеки, обговорили 13 вересня у ході наради під керівництвом заступника голови ХОДА Анатолія Бабічева.

Про готовність до проведення матчу 19 вересня, на який вже продано понад 20 тисяч квитків, доповіли представники всіх служб, відповідальних за підготовку до заходу і забезпечення безпеки уболівальників та мешканців Харкова.

«Ми не вперше проводимо міжнародні спортивні заходи такого рівня. В Харківській області протягом останніх років налагоджено ефективну систему взаємодії всіх державних, правоохоронних та громадських структур. Тож, впевнений, що матч буде проведено на відповідному рівні», - зазначив Анатолій Бабічев.

20 вересня на базі СК «Локомотив» стартує всеукраїнська універсіада. Участь у змаганнях візьмуть близько 5 тисяч представників вишів з усіх регіонів України. У рамках відкриття турніру буде-проведено флешмоб з підтягування, у якому планують взяти участь всі спортсмени універсіади.

Під час наради Аналой Бабічев наголосив на важливості забезпечення як дотримання правопорядку, так і гарантування медичної допомоги учасникам змагань у разі необхідності.