Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун провів зустріч з представниками ОБСЄ

Олександр Скакун провів зустріч з представниками ОБСЄ

Учасники зустрічі обговорили соціально-економічну ситуацію та питання сфери безпеки в Харківській області.

У ході зустрічі зі спеціальним представником Чинного голови ОБСЄ в Україні та у Тристоронній контактній групі з реалізації мирного плану на Сході України Мартіном Сайдіком заступник голови ХОДА Олександр Скакун привітав його від імені керівника області Юлії Світличної. Він наголосив, що ситуація у регіоні у сфері безпеки контрольована та стабільна.

«Ми вступаємо у складний політичний період – канун передвиборчої кампанію. Але безпекова ситуація зрозуміла і абсолютно керована. У регіоні налагоджена системна стратегічна робота органів влади і всіх силових структур», - сказав Олександр Скакун.

Він  повідомив, що в області реалізується низка безпекових програм, які передбачають участь правоохоронних органів, органів влади та населення.

У ході зустрічі мова йшла про реалізацію у регіоні реформи децентралізації, інвестиційний клімат, соціально-економічний розвиток регіону, допомогу переселенцям.  Окрім того, учасники зустрічі обговорили ситуацію на Донбасі, питання оборони та збереження територіальної цілісності України.