Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські трековики переможно виступили у Києві

Харківські трековики переможно виступили у Києві

З 7 по 9 вересня в столиці України проходили міжнародні рейтингові змагання з велоспорту на треку другої категорії «Гран-Прі Києва», на яких харківські велогонщики завоювали 4 золоті, 3 срібні та 2 бронзові медалі.

Участь у змаганнях брали понад 100 спортсменів з різних країн світу - Іспанії, Грузії, Бельгії, Білорусі, Азербайджану та Південно-Африканської республіки. Вони розіграли медалі серед дорослих та юніорів.

Потужним складом на домашньому турнірі виступили українські трековики. Серед них тричі на найвищу сходинку п'єдесталу піднімався лідер національної збірної харків’янин Андрій Винокуров. Він впевнено виграв спринт, кейрин та командний спринт разом з киянином Олександром Мощенським і Сергієм Білим зі Львова.

Тричі на п’єдестал пошани в змаганнях серед чоловіків підіймався ще один харків’янин - Владислав Денисенко. На його рахунку дві срібні та одна бронзова медаль. Владислав посів друге місце в командному спринті разом з Дмитром Стовбецьким з Миколаєва та львів'янином Тадеєм-Іваном Чебанцом, а бронзову нагороду виграв у спринті.

Також в елітній категорії срібним призером в дисципліні «медісон» став харківський велогонщик Максим Лучін, який виступав у тандемі з Владиславом Щербанем з Тернополя.

Ще три медалі, в тому числі золоту, харків’яни завоювали в юніорській категорії. Богдан Данильчук виграв змагання з кейрину та став бронзовим призером в скетчі, а Єгор Коробов посів друге місце в кейрині.