Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Манченках відзначили день селища

У Манченках відзначили день селища

В урочистостях з нагоди 75-ої річниці визволення Манченків від нацистських загарбників взяв участь заступник голови ХОДА Вадим Данієлян.

8 вересня він відвідав Харківський район з робочою поїздкою.

Вадим Данієлян привітав присутніх на святі від імені керівника області Юлії Світличної, побажавши селищу розвитку та процвітання, а його мешканцям – здоров’я та миру.

«Манченки, як і весь Харківський район, сьогодні активно розвиваються. Завдяки реформі децентралізації, ініційованій Президентом Петром Порошенком, місцеві бюджети вперше за роки незалежності мають достатньо коштів для реалізації інфраструктурних проектів та розвитку громад, - зазначив Вадим Данієлян. - Керівник області Юлія Світлична визначила пріоритети: ремонти шкіл та дитячих садків, лікарень, закладів культури та соціальної сфери. І сьогодні в області та в Харківському районі зокрема ці завдання успішно реалізуються».

Зокрема, заступник голови ХОДА нагадав, що в минулому році в Пісочині було відкрито збудовану з нуля надсучасну школу «Мобіль».

«Сьогодні в районі будують ще одну школу. Крім того, в цьому році в районі буде побудовано три дитсадка і два буде реконструйовано», - зауважив він.

Присутні на святі мали змогу взяти участь у конкурсах та розвагах. Зокрема, в Манченках пройшов обласний турнір богатирських змагань. Для дітей було організовано дитячий майданчик з іграми, конкурсами та атракціонами. На центральній площі селища відбувся концерт за участі Катерини Бучинської та дискотека. Свято завершилося феєрверком.