Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ремонт дороги від Чугуєва до Куп'янська – на завершальній стадії

Ремонт дороги від Чугуєва до Куп'янська – на завершальній стадії

Про це під час брифінгу повідомив перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергій Пляка.

За його словами, на дорозі Чугуїв - Мілове залишилося укласти асфальтобетон на 2 км. 

«Матимемо ділянку близько 70 км з повністю відновленим покриттям, яке ми зробили за останні три роки, - сказав Сергій Пляка. – Далі ми переходимо до відновлення покриття вже за містом Куп’янськ - ділянка від села Кислівка до кордону з Луганською областю. Крім цього, на дорозі повним ходом проводиться відновлення шляхопроводу в районі села Кислівка. На сьогодні половина мосту повністю відремонтована - з накладанням нової залізобетонної плити. Влаштовано шар гідроізоляції, шар нового асфальтобетону. Зараз проводяться роботи на опорах і щодо проїзду лівою частиною мосту».

Розповідаючи про ремонт дороги Київ - Харків - Довжанський у напрямку Ізюму, Сергій Пляка відзначив, що роботи по самому Ізюму, перед містом та за ним були виконані ще минулого року.

«Роботи з асфальтування ведуться в районі Закомельської. За планом залишилося зробити близько 7 км», - повідомив Сергій Пляка.

Стосовно дороги Харків - Зміїв - Балаклія - Горохуватка, на 13 км дороги (по Харківському, Зміївському, Балаклійському та Ізюмському районах) укладено нижні шари асфальтобетону, починаються роботи з укладання верхніх, зокрема, в Безлюдівці, перед Васищевим, у самому селищі та в селі Темнівка.

«Також тривають роботи в напрямку Лозової. Дорога зруйнована, проїзд ускладнено. Роботи проводяться в межах виділеного фінансування. Виконано близько 60% запланованих робіт по цьому напрямку. Зараз проводяться роботи в районі залізничної станції «Спасів Скит» (Зміївський район). Паралельно ведуться роботи з укладання другого шару асфальтобетону на території Первомайського району», - розповів Сергій Пляка. 

З початку наступного тижня планується продовжити роботи в Лозівському районі в межах села Краснопавлівка.  

За словами Сергія Пляки, на дорогах державного значення виконуються роботи з безпечного проїзду: наноситься розмітка, пішохідні переходи, планово замінюються знаки, ремонтується бар’єрне огородження.