Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківським підприємцям розкажуть, як ефективно співпрацювати з іноземними партнерами

Харківським підприємцям розкажуть, як ефективно співпрацювати з іноземними партнерами

13 вересня в рамках проекту «Абетка експортера – 2018» відбудеться безкоштовний семінар «Регіональна конвенція Пан-Євро-Мед: нові можливості для експортерів Харківщини».

Захід проходитиме за участю представників підприємств-експортерів регіону, керівників підрозділів: управління аудиту ГУ ДФС у Харківській області, управління адміністрування митних платежів та митно-тарифного регулювання Харківської митниці ДФС, Харківського управління Офісу великих платників податків ДФС.

Семінар розрахований на представників підприємств малого та середнього бізнесу області, менеджерів відділів збуту, суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб - підприємців, які зацікавлені в активній присутності власної продукції на зовнішніх ринках.

У рамках заходу учасники обговорюватимуть такі теми:

- переваги для українських експортерів після приєднання нашої держави (з 01.02.2018) до Регіональної конвенції про пан-євро-середземноморські преференційні правила походження;

- алгоритм дій експортера-початківця для отримання в структурних підрозділах митниці сертифікату EUR.1;

- розрахунок ціни контрольованої операції за принципом «витягнутої руки»;

- кроки на шляху до ефективної співпраці з іноземними партнерами, зокрема, з країнами, що перебувають у фокусі розвитку Експортної стратегії України (Швейцарська Конфедерація, Індія) від успішних експортерів регіону.

Місце проведення: Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця (просп. Науки, 9а, головний корпус, ауд. А4).

З проектом програми семінару можна ознайомитися тут.

Реєстрація учасників буде здійснюватися на підставі даних, наданих в електронній заяві.