Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер передав нагороди ХОДА найкращим підприємцям Харківщини

Марк Беккер передав нагороди ХОДА найкращим підприємцям Харківщини

Заходи з нагоди Дня підприємця відбулись в обласній держадміністрації 7 вересня.

Перший заступник голови ХОДА передав підприємцям регіону вітання від очільника області Юлії Світличної.

«Ви відповідаєте за свій бізнес, за своє матеріальне забезпечення, за податки, які ви сплачуєте, за формування дохідної частини бюджетів всіх рівнів. Також ви відповідаєте за створення нових робочих місць та соціально-економічний розвиток області та України в цілому», - сказав Марк Беккер.

Він відзначив, що завдяки налагодженим відносинам між ХОДА та підприємцями області Харківщина вже третій рік поспіль займає провідні позиції з соціально-економічного розвитку регіону.

«Лише минулого року ви збільшили кількість реалізованої продукції на середніх підприємствах на 12%, а на валових – майже на 20%. І в цілому за 8 місяців цього року виготовили реалізованої продукції більше ніж на 89 млрд грн, чим вивели Харківщину на 5-е місце серед всіх регіонів України», - відзначив Марк Беккер.

Харківська область - третя за кількістю підприємців в Україні. На 22 тисячах приватних підприємств працює понад 315 тисяч жителів області.

У ході зустрічі Марк Беккер взяв участь у нагородженні кращих підприємців області відзнаками Харківської обласної державної адміністрації.

Більше фото