Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відремонтують міст в Андріївці та об’їзну дорогу в Лозовій

На Харківщині відремонтують міст в Андріївці та об’їзну дорогу в Лозовій

Про це повідомив під час брифінгу 7 вересня директор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко.

Він відзначив, що ремонти доріг місцевого значення в області тривають. Із затвердженого на цей рік переліку з 80 об'єктів роботи завершені вже на 59-ти.

На даний час ремонтують дороги Богодухів - Валки - Нова Водолага (Богодухівський район), Великі Проходи – Липці (Дергачівський), Близнюки - Дубове (Близнюківський), Великий Бурлук – Григорівка – Обухівка - Дворічна (Великобурлуцький).

«Також закінчується капітальний ремонт моста в Гусарівці Барвінківського району. Вже перекрито двома шарами асфальтобетону. Роботи підрядник виконав у визначений термін. Проводяться роботи з фарбування бар’єрного та перильного огородження. Це був найбільш аварійний міст в області», - сказав Ігор Турченко.  

За його інформацією, шляхом економії по об’єктах поточного ремонту планується виконати роботи по дорозі Харків – Липці – Борисівка.

«Проводиться тендерна процедура. Капітальний ремонт буде проведено на ділянці від перехрестя окружної дороги міста Харків у бік метро «Героїв праці», - сказав Ігор Турченко. 

Також, за його словами, на сесії обласної ради було затверджено проведення проектних робіт для капітального ремонту моста в Андріївці Балаклійського району.

«Капітальні роботи планується провести й на об’їзді міста Лозова. Загальна протяжність дороги, яка будуватиметься з «нуля», - 1,6 км. Вона дозволить повністю розвантажити місто Лозова від великогабаритного транспорту. Автівки, які їдуть дорогою Мерефа – Павлоград, об’їжджатимуть Лозову. Зараз транспорт заїжджає просто до центру міста», - зазначив Ігор Турченко.