Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА передала нове навчальне та спортивне обладнання Харківській ЗОШ №160

Голова ХОДА передала нове навчальне та спортивне обладнання Харківській ЗОШ №160

3 вересня керівник області завітала до цього закладу на свято Першого дзвоника.

Юлія Світлична привітала школярів, їх батьків та вчителів з початком нового навчального року.

«Сьогодні відкривається великий та дуже цікавий шлях для кожного учня, який відкриє вас світу як особистостей. Адже ваші перемоги в школі – це перші кроки до майбутніх перемог у дорослому житті», - сказала Юлія Світлична.

Вона подякувала вчителям за турботу про дітей, а школярам побажала успіхів, цікавих уроків та гарних оцінок.

«У вашої школи гарні спортивні та учнівські досягнення. Для того, щоб навчальний процес був ще більш цікавим, ми сьогодні передаємо до вашої школи стіл для настільного тенісу, книги, спортивне обладнання, а також новенький мультимедійний проектор», - повідомила керівник області.

Директор ЗОШ №160 Лариса Шевченко, у свою чергу, привітала учнів зі святом та особисто звернулася до наймешних та найстарших школярів.

«Особливо хвилюючим є цей день для наших першокласників. Бажаю вам бути старанними та працьовитими, досягати найбільших здобутків та вершин. Поруч з вами завжди будуть вас підтримувати ваші батьки, а вести вас до країни знань будуть вчителі, - сказала Лариса Шевченко. – Дорогі 11-класники! Ви на порозі дорослого життя. Бажаю вам обрати професію, яка буде давати спроможність досягти найзначніших вершин у житті. Бажаю всім вам наснаги, творчості та працездатності».

Нагадаємо, 3 вересня голова ХОДА Юлія Світлична також привітала зі святом Першого дзвоника учнів Харківської гімназії № 12, яка єдиної в місті минулого навчального року взяла участь в експерименті з реалізації концепції Нової української школи.

Більше фото