Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев привітав студентів економічного університету з початком навчального року

Анатолій Бабічев привітав студентів економічного університету з початком навчального року

Заступник голови ХОДА 31 серпня взяв участь в урочистому заході «Посвята у студенти» у Харківському національному економічному університеті імені С. Кузнеця.

Анатолій Бабічев привітав студентів, викладачів і гостей свята від імені голови ХОДА Юлії Світличної і побажав успіхів та нових звершень.

«Сьогодні надзвичайно радісний день. У вас починається відповідальний період – навчання в одному з найбільш авторитетних закладів вищої освіти економічного напряму в Україні, - звернувся до першокурсників Анатолій Бабічев. – Впевнений, що ви станете найкращими у справі, яку обрали, будете прославляти не лише нашу рідну Харківщину, а і всю Україну. Головне - бути хорошими людьми і справжніми патріотами».

Анатолій Бабічев також нагадав, що студенти університету щорічно беруть участь у всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт. Так, у 2017-2018 н.р. переможцями стали 37 студентів, а у всеукраїнських студентських олімпіадах - 18 студентів.

Під час урочистого заходу заступник голови ХОДА привітав молодих викладачів англійської мови з отриманням сертифікатів Кембриджського університету, а також вручив нагороди переможцям університетської спартакіади.

У  цьому році виш прийняв на 1-й курс 1257 студентів денної форми навчання.