Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До проекту «Енергія світла» внесено додаткові об’єкти

До проекту «Енергія світла» внесено додаткові об’єкти

Відповідні кошти на встановлення та модернізацію вуличного освітлення в населених пунктах області виділено під час сесії обласної ради 30 серпня.

Зокрема, згідно зі змінами до бюджету, додаткове фінансування спрямували на капітальне будівництво мережі вуличного освітлення по вул. Освіти в місті Барвінкове, на реконструкцію з прокладанням ліній мережі вуличного освітлення по вул. Шевченка в селі Вертіївка Богодухівського району, на капітальне будівництво мережі вуличного освітлення по вулицях Привокзальна, Шкільна, Кринична, провулку Шкільний, провулку Перемоги в селі Іванчуківка Ізюмського району.

В Ізюмському районі багато роботи планується виконати в Оскільській ОТГ. Тут мають збудувати мережу вуличного освітлення в селі Оскіл по вулицях Польова, Джерельна, Київська, Шевченко, Слобідська, Сонячна, Забахтинська, Піски, Шкільна та Набережна.

Також серед нових об’єктів проекту «Енергія світла» - реконструкція вуличного освітлення по вулицях Шкільна, Гагаріна, Шевченко в селі Новий Бурлук Печенізького району.

У Люботині заплановано капітальний ремонт вуличного освітлення по вул. Шевченка, а також капітальний ремонт освітлення по території Центрального міського парку.

На ці та інші об’єкти, згідно зі змінами до бюджету, додатково виділено 6,5 млн грн.

Нагадаємо, ініційований головою ХОДА Юлією Світличною проект «Енергія світла» стартував у регіоні цього року. Він розрахований до 2020-го. За цей час планують вирішити питання освітлення в усіх населених пунктах області. Вже цього року вуличне освітлення з'явиться у 137 населених пунктах. Роботи вже провели в Балаклійському, Дергачівському, Коломацькому районах. У низці районів області тривають проектні роботи та тендерні процедури.

Фото пленарного засідання ХVII сесії облради VII скликання