Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Дворічанському районі ремонтують опорну школу

У Дворічанському районі ремонтують опорну школу

У ході робочої поїздки до району заступник голови ХОДА Вадим Данієлян відвідав Дворічанську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

Він перевірив хід ремонтних робіт, що проходять у закладі. За останній час в опорній школі відбулося багато змін. Капітально відремонтували фасад будівлі, реконструювали спортивну залу.

«Особливі слова вдячності хочемо висловити обласній державній адміністрації, особисто голові ХОДА Юлії Світличній за реалізацію важливого проекту «Реконструкція з термомодернізації покрівлі та реконструкція спортивної зали Дворічанської ЗОШ І – ІІІ ступенів», - сказала директор Дворічанської загальноосвітньої школи Світлана Золочевська.

На сьогодні ремонтні роботи майже завершено. Також за державний кошт придбано сучасні кабінети фізики, хімії та біології. Повністю укомплектовано класну кімнату для першого класу, що навчатиметься за програмою «Нова українська школа». Для неї закуплено нові парти, проведено ремонтні роботи, а за кошти обласної субвенції придбано сучасні технічні засоби навчання. Також з початку нового навчального року на території опорної школи працюватиме інклюзивно-ресурсна кімната. Вже проведено ремонтні роботи та закуплено мультимедійне обладнання.