Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Мистецтво Слобожанщини» запрошує на виставку «Україна – Туреччина: фотоміст»

«Мистецтво Слобожанщини» запрошує на виставку «Україна – Туреччина: фотоміст»

Експозицію харківських фотографів Віталія Сидоренка та Наталі Вербової можна подивитись з 6 по 22 вересня.

До неї увійшло 48 предметних, пейзажних та урбаністичних фото.

«Дві різних країни зі своїм побутом та краєвидами, культурою та етнікою, на перший погляд, неможливо поєднати, провівши аналогії та паралелі, - зазначають у галереї. - Але активні українсько-турецькі взаємини, значна кількість спільних проектів та започаткувань наштовхнули авторів виставки на фотодослідження, завдяки якому в кожного з них з’явилась своя цікава історія, та вони провели фотоміст між Україною та Туреччиною».

Під час роботи виставки відбудуться наступні культурологічні заходи:

6 вересня о 17:00 – урочисте відкриття виставки харківських фотографів Віталія Сидоренка та Наталі Вербової «Україна – Туреччина: фотоміст»;

7 вересня о 17:00 – лекція Зої Зинов’євої – бізнес-тренера та мандрівниці. Тема: «Секрети самостійного творчого подорожування Туреччиною».

12 вересня о 16:00 – перегляд відеозапису концерту «Танго. Аргентина». Диригент - Даніель Баренбойм.

13 вересня о 17:00 – цикл лекцій: «Мандрівка на Далекий Схід: культура, події, люди» Лекція 1. Лектор - Андрій Корнєв - культуролог, історик, літератор.

18 вересня о 17:00 – лекція з циклу «Eх libris Михайла Красикова про мистецтво» Тема: «Таємниця старості за поетичними збірками М. Красикова».

20 вересня о 17:00 – творча зустріч з авторами  виставки харківських фотографів «Україна-Туреччина: фотоміст» Віталієм Сидоренком та Наталею Вербовою.