Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Малинівці можна буде побратися на добу та зізнатися в коханні на повітряній кулі

У Малинівці можна буде побратися на добу та зізнатися в коханні на повітряній кулі

8 вересня на Чугуївщині під патронатом голови ХОДА Юлії Світличної відбудеться відкритий фестиваль обрядового та сучасного весільного дійства «Весілля в Малинівці – плюс».

«Численні фестивальні локації запропонують відвідувачам інтерактивну весільно-розважальну програму, різноманітні виставки, забавки для дітей, виступи артистів цирку та театру коней», - відзначають організатори фестивалю.

Так, під «Аркою закоханих» всі охочі зможуть зареєструвати шлюб на добу, а сімейні пари, які побралися в попередні роки на фестивалі, візьмуть участь у флешмобі. Незабутнім обіцяє стати фестиваль і для молодят Чугуївщини, які цього дня стануть на рушник. Новостворені родини привітає особисто голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична. Також молодята отримають цінні подарунки.

Незвичайним місцем зізнання у коханні, пропозиції руки і серця або просто романтичного побачення стане повітряна куля, що злетить у небо.

На тих, хто цікавиться народним мистецтвом, чекатимуть у «Місті майстрів». Тут можна буде не лише придбати ексклюзивні вироби, але й створити їх власноруч.

На тематичній галявині представлять гумористичні весільні обереги та запросять гостей взяти участь у веселих ворожіннях.

Тим, хто відчуває в собі акторський талант, «Весільний кінопавільйон» запропонує пройти справжній кастинг, взяти участь у кінопробах та зйомках фільму.

Не обійдеться свято і без вже традиційних конкурсів, що продемонструють дівочу красу та чоловічу силу, – «Слобожанська Яруня» та «Богатир Чугуївщини». 

Під час флешмобу єдності на фестивалі буде сплетено найбільший вінок Слобожанщини, який символізуватиме красу України, її непорушну цілісність та духовність.

Крім того, у програмі фестивалю – показ весільних обрядодій Слобожанщини та різних народів, виступи аматорів народної творчості та фольклорних колективів, шоу весільних оркестрів, караоке та багато іншого.

Урочисте відкриття фестивалю – о 14:00 на головній сцені в селищі Малинівка. На цій само сцені відбудеться й кульмінація свята: виступ співаків Ольги Цибульської та Олега Вінника. Завершенням святкового дня стануть фаєр-шоу та дискотека.

Автобуси з лого фестивалю курсуватимуть до Малинівки від станції метро «Індустріальна».