Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Нововодолазькому районі відкрили дитячий садок

У Нововодолазькому районі відкрили дитячий садок

В урочистому заході взяв участь заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

Дошкільний заклад, який відкрито у с. Новоселівці, розрахований на 2 групи - всього 50 дітей. Оскільки дитячого садку раніше в селі не було, малечу доводилося возити до Нової Водолаги (близько 5 км), де знаходиться найближчий дошкільний заклад. 

За словами Анатолія Бабічева, дитячий садок вдалося відкрити завдяки спільним зусиллям обласної влади, об'єднаної територіальної громади, Міжнародного фонду ЮНІСЕФ.

«Кілька років тому керівник області Юлія Світлична підписала меморандум з Міжнародним фондом ЮНІСЕФ з приводу реалізації спільної програми, спрямованої на збільшення кількості місць у дитячих садках. Програма у регіоні діє успішно, і, дійсно, спільно з ЮНІСЕФ ми змогли зробити дуже багато, - сказав Анатолій Бабічев. – На відкриття дитячого садку в Новоселівці громада чекала дуже давно. Так, за сприяння фонду ЮНІСЕФ було проведено капітальний ремонт приміщень, закуплені меблі, обладнання. За бюджетні кошти було капітально відремонтовано покрівлю, утеплено фасад, придбано деяке додаткове обладнання».

Анатолій Бабічев також нагадав,  що цього року в області планується створити 1600 місць у дитячих садах.