Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

24 серпня – свято для кожного, в кого Україна - в серці, в думках і мріях. Юлія Світлична

24 серпня – свято для кожного, в кого Україна - в серці, в думках і мріях. Юлія Світлична

Голова ХОДА взяла участь в урочистостях з нагоди Дня Незалежності, які пройшли на площі Конституції у Харкові.

На заході були присутні представники громадськості, обласної адміністрації, харківської обласної та міської рад, ветерани ООС, представники духівництва та інші харків'яни. 

«День Незалежності – найважливіше свято для будь-якої країни. І кожен українець є частинкою незалежності нашої країни, кожен розбудовує її становлення та міцність, - сказала під час заходу Юлія Світлична. - Сьогодні ми разом із харків’янами відзначаємо День Незалежності в Харкові, святкові заходи також проходитимуть у кожному куточку області. Ми доводимо, що Україна єдина, незалежна та самостійна, і 24 серпня – свято для кожного, в кого Україна - в серці, в думках і мріях».

Керівник області висловила окрему подяку українським військовим, які відстоюють нашу незалежність на сході.

«Ми низько вклоняємося тим, хто боронить наші кордони. А також тим, хто в кожному селі, селищі та місті відновлює і укріплює нашу державу. Це головне - кожен відчуває себе українцем, коли всі об'єднуються у скрутні часи, щоб держава була міцною та вистояла у всіх негараздах. Тільки разом ми зможемо перемогти, тільки разом можемо впевнено крокувати до розвитку нашої незалежної України», - наголосила Юлія Світлична.

Більше фото