Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На обласних дорогах державного значення виконали майже 70% запланованих ремонтних робіт

На обласних дорогах державного значення виконали майже 70% запланованих ремонтних робіт

Про це розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг області Сергій Пляка у ході брифінгу 22 серпня.

За його словами, роботи на дорогах державного значення вийшли на завершальні етапи.

«Виконання запланованих на цей рік робіт становить близько 70%. Зараз ми працюємо на 15 дорогах. Повністю закінчено роботи на двох дорогах - у межах Мерефи та на п’ятьох ділянках у Валківському та Богодухівському районах на дорозі Старий Мерчик - Краснокутськ», - зазначив Сергій Пляка.

На завершальному етапі знаходяться роботи на дорозі Мерефа - Зміїв: тут укріплюють узбіччя. Також дорожники завершують ремонт дороги Зачепилівка - Андріївка - Кегичівка (залишилося виконати роботи у межах Старовірівки).

На дорозі Харків  - Охтирка влаштовані всі нижні шари, паралельно йде влаштування верхніх шарів асфальтобетону. Також тут активно укріплюють узбіччя, облаштовують водовідведення. Найближчим часом на дорозі буде встановлено бар’єрну огорожу, нові автобусні зупинки.

На трасі Київ - Харків - Довжанський дорожники працюють на ділянці від Ізюма до кордону з Донецькою областю. Також готується основа ділянки від Грушівки до Куп’янська. Загалом по дорозі виконано близько 70% запланованих робіт.

Крім того, дорожники ремонтують дві штучні споруди. На мості через річку Куп’єваха на дорозі Харків - Охтирка вже відремонтовано ліву сторону, на правій стороні завершують роботи з підготовки до бетонування. На шляхопроводі поблизу села Кислівка на дорозі Чугуїв - Мілове також завершено ремонт лівої сторони.

«Загалом на даний момент із запланованих в області на цей рік 212 км відновлено вже 150 км покриття», - уточнив Сергій Пляка.