Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2019 році з’являться ще два прямі авіарейси з Харкова до Італії

У 2019 році з’являться ще два прямі авіарейси з Харкова до Італії

Питання розширення напрямків авіасполучення обговорили під час зустрічі першого заступника голови ХОДА Марка Беккера з президентом авіакомпанії Ernest Airlines Шаді Ель Танніром.

Авіакомпанія планує здійснювати рейси з аеропорту «Харків» - працювати розпочнуть наступного року.

«Сьогодні Харківщина дуже швидко розвивається, посідаючи перше місце за соціально-економічним розвитком регіону. Харків заслужено вважається промисловим центром східної України. Тому ваш вибір по Харківському аеропорту не є випадковим», - зауважив під час зустрічі з керівництвом компанії Марк Беккер.

Президент Ernest Airlines повідомив, що в Україні компанія працює з минулого року, й спочатку це були етнічно орієнтовні перевезення.

«На сході України наша компанія не була представлена, але після детального вивчення авіаринку ми прийняли для себе рішення запустити до Харкова наші авіарейси», - відзначив Шаді Ель Таннір.

«У Харківській області понад 30 закладів вищої освіти, в нас дуже велика кількість не лише студентів з України, а й з інших країн. Через це ми є столицею студентства. Відкриття нових авіарейсів лише сприятиме розвитку цієї сфери», - сказав Марк Беккер.

За словами Шаді Ель Танніра, в компанії діють спеціальні знижки для студентів.

«Ми надаємо 10%-ву знижку для студентів, що користуються нашими авіалініями. Для цього потрібно лише зайти на сайт та надати скан-копію студентського квитка», - запевнив Шаді Ель Таннір.

Перші рейси Ernest Airlines плануються вже в березні за двома напрямками – Харків - Мілан та Харків - Рим.

Наприкінці зустрічі було озвучено пропозицію влаштувати в Харкові Дні Італії задля знайомства жителів області з цією країною. Марк Беккер також запросив гостя на міжнародний економічний форум, що відбудеться в Харкові у вересні.