Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відзначили Міжнародний олімпійський день

На Харківщині відзначили Міжнародний олімпійський день

В урочистих заходах, що відбулись 22 червня на стадіоні «Динамо», взяв участь заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

У заході взяли участь представники дитячих юнацько-спортивних шкіл Слобожанщини, керівники обласних осередків фізкультурно-спортивних товариств, представники влади.

Відкриваючи спортивне свято, Анатолій Бабічев привітав спортсменів та гостей від імені голови ХОДА Юлії Світличної.

«Головна мета цього свята -  популяризація спорту, здорового способу життя та, звичайно, олімпійських традицій, - сказав Анатолій Бабічев. – Харківська область є столицею розвитку фізичної культури та спорту в Україні. Ми пишаємося нашими досягненнями, виступами наших спортсменів на міжнародних змаганнях. Це дійсно формує позитивний імідж нашої області та країни. Ми пишаємося тим, що в нас не лише найспортивніший регіон, але й найспортивніший керівник області. Саме за ініціативи Юлії Світличної робиться багато задля розвитку інфраструктурних об’єктів. Усе це - для наших майбутніх чемпіонів і задля нашої України», - сказав Анатолій Бабічев.

Він вручив Почесну грамоту ХОДА ветерану спорту, «динамівцю», майстру спорту з боротьби Борису Цигулеву. Також  за активну участь у розвитку спорту та олімпійського руху призи від обласного відділення НОК України отримали представники регіональної та міської влади, учасники та призери Олімпійських ігор, заслужені майстри спорту й майстри спорту міжнародного класу, чемпіони світу та Європи.

Під час заходу підняли державний прапор України й Олімпійський прапор. 

Також для всіх учасників свята виступили представники відділення художньої гімнастики. 

По завершенню офіційної частини заходу  всіх маленьких спортсменів пригостили морозивом.