Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Першу спортивну зміну у дитячому оздоровчому таборі «Орлятко» - відкрито

Першу спортивну зміну у дитячому оздоровчому таборі «Орлятко» - відкрито

Святковий захід відбувся 13 червня в Чугуївському районі.

Під час першої зміни у таборі відпочинуть 150 юних спортсменів з усіх куточків області - кандидати в майстри спорту, неодноразові чемпіони Європи та України, переможці обласних змагань, призери всеукраїнських і міжнародних змагань, а також малеча, яка лише починае займатися спортом.

Від імені керівника області Юлії Світличної дітей і гостей свята привітав начальник Управління у справах молоді та спорту ХОДА Віталій Кириленко. Він також вручив дитячому оздоровчому табору мультимедійне обладнання.

«Фізична культура і спорт, молодіжна політика та оздоровлення є пріоритетними в нашій області і завжди у полі зору голови Харківської облдержадміністрації, – зазначив Віталій Кириленко. – Табір «Орлятко» з року в рік стає все кращим. Упевнений, що діти проведуть спортивну зміну з користю для свого здоров'я, знайдуть нових друзів і зміцнілими підуть 1 вересня до школи».

Також Віталій Кириленко зауважив, що цілому в цьому році для оздоровлення дітей соціально незахищених верств населення з обласного бюджету виділено кошти на придбання понад 7 тисяч путівок.