Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала журналістів Харківщини з професійним святом

Юлія Світлична привітала журналістів Харківщини з професійним святом

Голова ХОДА вручила робітникам ЗМІ відзнаки облдержадміністрації.

Вітаючи харківських журналістів, керівник області відзначила, що саме робітники ЗМІ є тією ланкою, що поєднує голос народу та влади й доносить інформацію до людей.

«Оперативність, мобільність, професійність, швидка реакція, неупередженість та талановитість подавання інформації формують думку кожного з жителів Харківської області та кожного українця. Я дякую вам за ту роботу, яку ви робите. Всі якості, які повинні бути в професіонала, притаманні харківським журналістам. Мені приємно, що новини Харкова стають цікавими не тільки харків’янам, але всій нашій державі», - сказала голова ХОДА.

Усім учасникам святкового заходу, що відбувся в облдержадміністрації з нагоди Дня журналіста, та всім представникам ЗМІ регіону Юлія Світлична побажала бути успішними, знаходити завжди цікаві та оперативні новини.

«Бажаю вам, майстрам своєї справи, завжди залишатися лідерами й бути першими», - сказала голова ХОДА.

Вона вручила робітникам ЗМІ Харківської області грамоти ХОДА та подяки голови облдержадміністрації.

Також під час заходу голова Харківської обласної ради Сергій Чернов привітав Юлію Світличну з днем народження.

«У Юлії Олександрівни - день народження, але вона свій графік не змінює. З самого ранку в неї - зустрічі, весь день розписаний. Ініціативи, якими вона кожен день наповнена та генерує їх на Харківщині, сьогодні впроваджуються, завдячуючи її енергії, таланту та професійності», - сказав Сергій Чернов.

Більше фото