Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Найближчими днями завершиться ремонт дороги на в’їзді у Куп’янськ

Найближчими днями завершиться ремонт дороги на в’їзді у Куп’янськ

Про ремонтні роботи на дорогах області, проведені протягом останнього тижня, розповіли у ході брифінгу в ХОДА 1 червня.

За словами начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Євгена Зражевця, на даний момент головним напрямком загальнодержавного значення для дорожників є траса Харків - Охтирка.

«Згідно із дорученням голови ХОДА Юлії Світличної ми приділяємо дорозі максимальну увагу. Щоденно на ній працюють близько 100 робітників та 50 одиниць техніки. Зараз ми виходимо на повний комплекс робіт: не тільки ремонтуємо саму дорогу, а й облаштовуємо узбіччя, автобусні майданчики тощо», - зазначив начальник САД.

На трасі Чугуїв-Мілове ремонтні роботи ведуться в районі села Коробочкине: тут формують основу під асфальтобетон.

Готовий вирівнювальний шар покриття перед в’їздом у Куп’янськ. За словами Євгена Зражевця, протягом двох днів буде готовий верхній шар асфальту - в’їзд у Куп’янськ та проїзд містом буде забезпечено.  

Також Євген Зражевець повідомив, що на цьому тижні розпочаті роботи на напрямку Харків-Краснокутськ: зараз дорожники формують основу покриття, готуються  до укладання асфальтобетону.

Активно ведуться роботи на дорозі Харків - Вовчанськ: завершено ремонт першої ділянки протяжністю 1,3 км. На другій ділянці поблизу села Шестакове зараз працює фреза, йде підготовка до укладання асфальтобетону. Безпосередньо у Старому Салтові дорожники також готуються до асфальтування дороги.

«Щодо експлуатації, то щоденно в області працюють 40-45 бригад», - зазначив Євген Зражевець.

Що стосується мережі місцевих доріг, то, за інформацією начальника управління будівництва дорожнього комплексу Департаменту капітального будівництва ХОДА Ігоря Турченка, управління провело повне обстеження всіх 80 об’єктів, які ремонтуватимуться цього року коштом Дорожнього фонду області.

«За 39 об’єктами оголошено тендери, з них за 12 вже визначено переможців, підписано договори. Перші роботи вже розпочалися - на під’їзді в Руську Лозову Дергачівського району», - уточнив Ігор Турченко.