Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк передав нову техніку колективу школи в Есхарі

Михайло Черняк передав нову техніку колективу школи в Есхарі

Заступник голови ХОДА завітав на свята Останнього дзвоника до шкіл Чугуївщини.

Під час робочої поїздки в Чугуївський район Михайло Черняк провів прийом громадян, проконтролював підготовку до будівництва нових амбулаторій та привітав школярів із завершенням навчального року.

Учням школи в селищі Есхар заступник голови ХОДА передав вітання від керівника області Юлії Світличної, відзначивши: «Юлія Олександрівна приділяє особливу увагу процесу виховання покоління, що зростає, і запевняю вас: обласна влада і надалі всіляко сприятиме розвитку освітньої галузі».

Есхарівські школярі за підсумками зовнішнього незалежного оцінювання і за кількістю переможців предметних олімпіад, творчих конкурсів та спортивних змагань були серед кращих у районі. Михайло Черняк висловив вдячність учителям, для яких діти – це частина життя та душі. Разом із головою Чугуївської РДА Миколою Шошиним він вручив директору школи Тетяні Гришановій, вчителям Валентині Малій і Людмилі Леонтьєвій почесні грамоти облдержадміністрації, а всьому колективу навчального закладу – багатофункціональний принтер від керівника області Юлії Світличної.

Багато учнів та педагогів були нагороджені почесними грамотами та подяками. Нагороди також отримали переможці всеукраїнського мовно-літературного конкурсу і обласного конкурсу-захисту робіт членів Малої академії наук.

Увінчав свято голосний останній у цьому році дзвоник.