Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Лозівський НВК відкрито після ремонту

Лозівський НВК відкрито після ремонту

Про це повідомили у Департаменті науки і освіти ХОДА.

Будівлю навчально-виховного комплексу відновлювали за допомогою Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) у рамках проекту «Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО». Відповідну угоду про співпрацю підписано між товариством та Управлінням освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради.

«У зв’язку з ремонтними роботами, які почалися в Лозівському навчально-виховному комплексі №10 у липні минулого року, навчальний заклад був тимчасово закритий з 1 вересня 2017 року по 1 квітня 2018-го. Діти навчалися в Лозівській школі. З 2 квітня цього року заклад відкрив свої двері для учнів – вони навчаються в основному корпусі НВК», - відзначили в Департаменті освіти та науки ХОДА. 

У закладі стовідсотково замінено вікна та вхідні двері, проведено капітальний ремонт шатрової покрівлі, утеплення горища, капітальний ремонт системи опалення з облаштуванням теплового пункту, відремонтовано м’яку покрівлю над спортивною залою та бібліотекою, проведено ремонт туалетних кімнат (у т.ч. облаштування туалетних кімнат для осіб з обмеженими фізичними можливостями), облаштовано душові кімнати, пандус, відновлено систему вентиляції на харчоблоку. На 80 % завершено роботи з утеплення та фарбування фасаду, влаштування відмостки. 

Також у 2017 році за кошти Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) заклад на 100% забезпечено меблями для класних кімнат. 

Окрім того, Лозівська міська рада виділила кошти на придбання матеріалів та проведення ремонту внутрішніх приміщень закладу освіти.

У НВК проведено капітальний ремонт підлоги в коридорах, капітально відремонтовано 3 класні кімнати та проведено косметичний ремонт у всіх навчальних кабінетах, облаштовано сходові марші, відремонтовано приміщення харчоблоку. 

На даний час потребують капітального ремонту приміщення спортивної зали, майстерні, бібліотеки. Продовження ремонтних робіт планується після завершення навчального року та проведення оздоровчої кампанії учнів.