Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Євгеній Шахненко провів особистий прийом громадян

Більше 10 жителів області, які звернулися до заступника голови ХОДА, в основному, просили сприяти вирішенню питань зі сфер будівництва, дорожнього господарства та ЖКГ.

Так, про аварійний стан доріг повідомили жителі Харківського й Печенізького районів.

Ініціативна група з селища Високий просила сприяти ремонту двох місцевих доріг: під'їзду до селища з боку окружної дороги та від Сімферопольської траси - до села Ржавець.

Євгеній Шахненко відповів активістам, що найближчим часом питаннями займеться заступник директора Департаменту капітального будівництва - начальник управління будівництва дорожнього комплексу ХОДА Ігор Турченко.

«Необхідно обговорити можливі джерела фінансування та технологію ремонту доріг», - сказав Євгеній Шахнекно.

Про ремонт дороги від села Кицівка до села П'ятницьке Печенізького району, а також про ремонт мосту через річку Бабчанка говорили з депутатом П'ятницької сільської ради. Також житель області розповів про проблеми з вуличним освітленням села П'ятницьке та попросив про відновлення освітлення в приміщенні сільського клубу. Євгеній Шахненко доручив вирішення питань комунального характеру керівництву Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА.

Жителі Дергачівського району просили сприяти у вирішенні транспортних проблем.

«Ми, жителі села Лужок, щоб виїхати в райцентр або до Харкова, мусимо пішки йти 3 км до села Караван або Дергачів - автобусного сполучення немає. Транспортники кажуть про те, що для запуску маршруту дорожнє полотно повинно мати більшу ширину», - розповіли про проблему місцеві жителі.

Євгеній Шахненко розглянув запропоновані варіанти автобусного сполучення та пообіцяв заявникам взяти ситуацію під особистий контроль.

Також на прийом до заступника голови області прийшов винахідник-раціоналізатор з Харкова. Чоловік запропонував використовувати прилади для діагностики та попередження аварій на трубопроводах області. Також він говорив про можливості використання альтернативної енергії та видобутку вугілля в Балаклійському районі. Пропозиції вивчить Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА.

З питанням розчищення від снігу доріг і вулиць до заступника голови ХОДА звернулася мешканка села Костянтівка Зміївського району. Мешканка селища Рогань Харківського району розповіла про проблеми системи опалення в житловому багатоповерховому будинку. Також заявник з Харкова просив сприяння у відновленні електропостачання.

Усі питання, які були озвучені в ході особистого прийому, заступник голови ХОДА пообіцяв вивчити й надати громадянам усю можливу допомогу в рамках повноважень обласної державної адміністрації та відповідно до законодавства України.